Meklēju labāko #Android mobilo telefonu!

android logo

meklēju labāko pieejamo #Android telefonu. Pagaidām izvirzījušies: HTC Desire (iepriekš Twitter ieteiktais) & HTC Desire HD. Ir citi? http://twitter.com/rolandinsh/status/62746805267464192

[papildināts] Esmu iegādājies HTC Desire ar Android 2.2.

Līdzīgi kā pirms laika meklēju labāko printeri/skeneri/kopētāju (All in one), kur pēc Sergeja ieteikuma izvēlējos Brother ierīci, tā šoreiz meklēju kādu piemērotāko viedtālruni.

Nevēlos iPhone vai Windows Phone 7! Vēl neviens mani nav pārliecinājis, ka iPhone būtu vērts pirkt. Savukārt Ar Windows ir tā, ka pagaidām pietiek ar Symbian no Nokia. Un tuvākajā nākotnē neredzu sevī interesi par WP7 telefoniem.

Kādēļ Android?

android logo
android logo

Darbam, ceļojumiem un izklaidei. Tā trīs atslēgas vārdos varētu raksturot vēlmi (protams arī citām operētājsistēmam ir šīs lietas).

Darbam. Neskaitot parasto biznesa aplikāciju dēļ (tikšanās, datu pārraide) ir vēlme apgūt arī ko jaunu iekš MediaBox.lv un kā jauno aizraušanos esmu izvēlējies mobilo telefonu aplikācijas un programmēšanas iespējas. Līdz ar to būtu iespēja veidot ko jaunu. Arī atvērtais kods ir laba vide, lai mācītos ko jaunu.

Ceļojumiem. Man patīk braukāt ar velosipēdu vasarās un ar kādu GPS iekārtu būtu DAUDZ ērtāk. Tāpat dodoties ārpus Latvijas noderēs 🙂

Izklaidei. Visi tie knibuļi: foto, video, blogam/mājas lapai … šo punktu varētu salīdzināt ar pirmo (Darbu), kad uztaisītās aplikācijas vajadzēs testēt.

Viedtālruņa izvēle?

Pats esmu noskatījis HTC Desire (iepriekš Twitter vidē iteiktais) vai HTC Desire HD. Twitter vidē ieteica: HTC Incredible S vai LG P990 (Optimus 2X).

PS Jau apmēram mēnesi šis jautājums nomoka, staigājot ap TELE2 veikaliem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *