OpenAI ChatGPT tiešsaistes pārlūkošana tagad publiska un DALL-E 3 sāk testēšanu BETA versijā

ChatGPT - izlaiduma piezīmes

OpenAI nesen paziņojis par tiešsaistes pārlūkošanas funkcijas iziešanu no beta versijas. Šī funkcija tika ieviesta sākumā šogad, taču tika izņemta, kad spraudnis turpināja iegūt datus no maksas satura. Turklāt nākamās paaudzes attēlu ģenerēšanas rīks DALL-E 3, kas integrējas ar ChatGPT, lai vieglāk veiktu norādes, tagad ir pieejams beta versijā ChatGPT Plus un Enterprise abonentiem.

Browse with Bing

Funkcija “Browse with Bing“, kā to formāli sauc tiešsaistes pārlūkošanai, vairs neprasa abonentiem ieslēgt beta slēdzi zem tērzēšanas robota iestatījumiem. Tā tagad ir pieejama kā standarta opcija izkrītošajā izvēlnē zem GPT-4 modeļa atlasītāja.

Kā tas izskatījās agrāk:

ChatGPT Plus ar Bing pārlūkošanas iespēju beta versijā.
ChatGPT Plus ar Bing pārlūkošanas iespēju. 2023-10-19 vēl beta versijā.

Šī funkcija ir svarīga, jo, pēc noklusējuma, populārajam tērzēšanas robotam ir zināšanu beigu datums 2021. gada septembrī, kas padara to neapmācītu par aktuālajiem notikumiem.

Pārlūkošana ir īpaši noderīga uzdevumos, kas prasa aktuālu informāciju, piemēram, palīdzot jums ar tehnisko pētniecību, izvēloties velosipēdu vai plānojot atvaļinājumu

uzņēmums iepriekšējā mēnesī publicēja X (agrāk saukts par Twitter).

DALL-E 3

Turklāt DALL-E 3 tagad ir pieejams beta iestatījumos ChatGPT abonentiem. Kamēr DALL-E 2 tika palaists pirms ChatGPT un tam bija atsevišķa mājaslapa, jaunā versija ir pieejama ChatGPT ietvaros, novēršot nepieciešamību lietotājiem pārslēgties starp lietojumprogrammām.

OpenAI iepriekšējā mēnesī teica, ka DALL-E 3 ir “ievērojami labāks”, saprotot lietotāja nodomus, īpaši ar garām un detalizētām norādēm. Uzņēmums saka, ka tas ir labāks attēlu renderēšanā, ieskaitot roku atainošanu (ar ko daudzi AI attēlu ģeneratoriem ir problēmas). Turklāt rīks ļauj jums pielāgot rezultātus, ievadot papildinošus vaicājumus dabiskā valodā. Atšķirībā no iepriekšējās versijas, uzņēmums saka, ka DALL-E 3 noraida mēģinājumus imitēt dzīvojošo mākslinieku stilus, palīdzot izvairīties no iespējamām tiesvedībām.


OpenAI turpina uzlabot savus produktus, nodrošinot lietotājiem jaunākas un efektīvākas funkcijas. Ar tiešsaistes pārlūkošanas funkcijas iziešanu no beta versijas un DALL-E 3 ieviešanu beta versijā, OpenAI apliecina savu apņemšanos piedāvāt augstākās klases tehnoloģijas, kas atbilst mūsdienu lietotāju vajadzībām.

One Reply to “OpenAI ChatGPT tiešsaistes pārlūkošana tagad publiska un DALL-E 3 sāk testēšanu BETA versijā”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *