Gemini AI + Android Auto: jaunais ceļa biedrs/pilots.

Google Gemini AI logo. SQ.

Iedomājies šo: tu brauc pa šoseju, klausoties savas mīļākās dziesmas, un pēkšņi tava mašīna sāk sarunāties ar Tevi kā zinātniskās fantastikas varonis. Nav runa par jaunu filmu, bet gan par iespējamu nākotnes ikdienu, pateicoties Gemini AI un Android Auto. Šis mākslīgais intelekts, kas jau darbojas daudzās Google lietotnēs, drīzumā varētu kļūt par tavu jauno ceļojumu biedru.

Pateicoties Android Authority atklājumiem, mēs zinām, ka jaunākajā Android Auto atjauninājumā ir norādes uz Gemini AI integrāciju. Tiek pieminēta “dzirkstošā ikona” un mistiska atsauce uz “kitt”, iespējams, atsaucoties uz Knight Rider – KITT. Šķiet, ka Google plāno padarīt braukšanas pieredzi vēl interaktīvāku un personalizētāku.

Kaut arī pilnās Gemini AI iespējas, iespējams, būs pieejamas tikai AI Premium abonentiem, šis mākslīgais intelekts solās būt daudz gudrāks nekā Google Assistant. Tomēr, tāpat kā ar citiem AI, pastāv iespēja, ka Gemini dažkārt varētu “halucinēt” – padarot ceļa izvēli nedaudz riskantu, ja neuzmanies. Tā teikt, Tav pilots ir apdullinājies… un tas nekad nav labi pie stūres.

Google Gemini AI logo
Google Gemini AI logo

Kaut arī nav zināms, kad tieši Gemini AI kļūs pieejams Android Auto, ņemot vērā Google tempu, tas varētu notikt pavisam drīz. Tāpēc gatavojies, ka tava braukšanas pieredze drīz varētu kļūt krietni futūristiskāka.

One Reply to “Gemini AI + Android Auto: jaunais ceļa biedrs/pilots.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *