Facebook Watch – jauna platforma video web šovu veidotājiem

Facebook Watch mobilajā telefonā.

Šis nav negaidīt jaunums, bet drīzāk ilgi gaidīts solis no Facebook puses, lai arī ieietu tajos tirgos, kur ir YouTube un Netflix, piedāvājot jauno Facebook Watch.

Facebook Watch ļaušot labāk komunicēt video web šovu veidotājiem ar auditoriju. Un kādēļ ne? Ja skatamies, ka daļa auditorijas ikdienā jau tā izmanto audiovizuālo saturu vairāk nekā vienkārši tekstuālo.

https://www.facebook.com/facebook/videos/10156285678786729/

Zinot, kā Facebook iet video satura veidošanas virzienā, šai vajadzētu būt labai alternatīvai Google piedāvātajam YouTube. Vai tas ir konkurents, to parādīs laiks, bet domāju, ka sava noteiktā auditorija būs.

No uzņēmējdarbības viedokļa skatoties, mani interesētu kādus datus es varu iegūt, bez tiem, kas jau ir pieejami Facebook lapu publicētajiem video un kā analītiskie rīki atšķirsies no Google/YouTube piedāvātajiem. Jāatceras, ka Facebook Watch ir paredzēt šoviem, bet nebrīnīšos, ja attīstīsies daudz tālāk.

Facebook Watch mobilajā telefonā.

Kā parastam skatītāja – redzēsim, kuri YouTube šovi pārcelsies uz Facebook, pieaugošās neapmierinātības dēļ, kas ir satura veidotājiem YouTube platformā.

Ekrānšāviņi no kādas Facebook Watch šova lapas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *