Sen gaidītais GoPro HERO 7 ir izlaists!

GoPro HERO 7 Black

Šodien ir tā diena, ko gaidīju, lai uzzinātu vai GoPro HERO 7 Black  ir vērt pirkt. Būšu jau noskatījies veselu lērumu ar YouTube video un izskatās, ka ir. Iepriekšpārdošanas cena €429.99 (uz 2018-08-21).

Un lūk dažas lietas, ko gaidīju:

  1. Audio uzlabojumi.
  2. (Vēl labāka ) video stabilizācija.

Uzreiz jāpasaka, ka pagaidām fokusējos uz lietām, ko vēlējos ieraudzīt, bet noteikti vēl pagaidīšu dažus mēnešus, lai blakus GoPro HERO4 Silver parādītos šis GoPro HERO 7 Black. Gribu sagaidīt negatīvās atsauksmes!

GoPro HERO 7 Black
GoPro HERO 7 Black. publicitātes foto.

Audio uzlabojumi.

Audio kvalitāte bija galvenais iemesls kādēļ tā arī nenopirku ne GoPro HERO 5, ne arī GoPro HERO 6. Jo izmest salīdzinoši lielu naudu par video bez labas skaņas būtu bijis bezjēdzīgi, ja tajā pašā laikā (relatīvi nedaudz) piemaksājot varēja nopirkt mobilo telefonu ar tādām pašām video īpašībām vai lielo kameru.

Pats biju izmēģinājis vairākus GoPro 5 un 6 un… nē, nebija vērts. Pat video nesaglabāju, jo būtu jāpārraksta skaņa. Jāgaida, kad varēšu izmēģināt GoPro 7 pats savām vajadzībām.

Video stabilizācija

Video stabilizācija bija mazākā sāpe, bet ja atmiņa neviļ, pie noteiktās izšķirtspējas (laikam 4K) video vairs nebija tik smuks, jo tika kompensētas citas lietas. Ņemot vērā, ka 4K man pagaidām (un vēl ilgi) neinteresē, jo nav vienkārši kur apstrādāt, tad to es varēju pieciest, jo zināju, ka pēc dažiem gadiem būs jaunāks, skaistāks un tehniski uzlabots variants.

Pēc internetā pieejamajiem video var spriest, ka GoPro HERO 7 Black būs īstais, ko varēšu iegādāties, lai veidotu atkal video, kurus tā arī neatsāku veidot.

Kas tālāk?

Ja paskatās kur tālāk varētu attīstīties GoPro kameras, tad tas noteikti būtu izmērs. Lai arī jau esošais GoPro HERO ir kabatas formāta video/foto kamera, domāju GoPro Session varētu būt piemērotākais izmērs, lai būtu vēl vienkāršāk pārvadāt kameru.

Es savu esošo GoPro izmantoju ceļojumos vai ātrajiem ierakstiem (viena klikšķa ieraksts), kad ātrums ir svarīgs.

Jāsāk gaidīt negatīvās atsauksmes un jāgaida, kad arī Latvijā GoPro HERO 7 Black parādīsies!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *